AANMELDEN ALS VRIJWILLIGER ?
Voor diverse activiteiten zoeken wij nog veel vrijwilligers. En het leuke is: voor elk wat wils! U kunt uw talenten inzetten bij de voorbereidingen, de uitvoering en/of de afhandeling. Of het nu gaat om vlaggen, versieringen of kostuums maken, grimeren, rollenspel, timmerwerk, parkeerwacht, horeca of sjouwwerk: alles is even belangrijk.

Denkt u : Leuk, ik zou best mee willen doen maar ik heb geen tijd?. Dan heeft u helemaal gelijk! Wij hebben ook geen tijd, en tegenwoordig heeft niemand meer tijd. Lijkt het althans. Maar als je ergens ECHT iets van wil maken en je bent enthousiast, dan is tijd snel gevonden. Al is het maar een uurtje per week. Alle kleine beetjes maken ook een heleboel. Maar voorop staat: je moet er vooral plezier aan willen beleven. Samen!
Wilt u meer informatie alvorens u zich wil aanmelden als vrijwilliger : neem dan gerust kontakt op !
Klik bovenaan op de button ‘Kontakt’ dan ziet u op welke wijze u informatie kunt krijgen, vragen kunt stellen of suggesties kunt doen.

Beloningsbeleid

De bestuursleden van de Stichting Vrijheid Urmond ontvangen geen vacatiegeld en geen onkostenvergoeding; dit geldt ook voor andere vrijwilligers die voor de stichting actief zijn.